Fjalar! Annonsere Emnekatalog! Nyheter!
 - infosenter
   
   
 Informasjon  - Nettverk-annonsører og Tredjeparts Annonse-servere

- Personvern
 - Datalagring
 - Tjenestebetingelser
 - Kontakt

- Annonsenettverk
 - Tredjeparts annonser
 - Bruker Fjalar Cookies?

 

Sydvest Media SA sender de fleste annonsene som du får se når du bruker selskapets  nettverket av web-sider i din web browser. Vi tillater imidlertid også andre selskaper, omtalt som tredjeparts annonse-servere eller annonse-nettverk, å vise annonser på våre hjemmesider.

Fordi din web browser må anmode om å få disse annonsene overført fra et annonse-nettverks egne hjemmesider, kan disse selskapene sende sine egne cookies/informasjonskapsler til din file for informasjonskapsler, på samme måte som om du hadde bedt om å få slå opp i annonsørens hjemmeside direkte.

Vennligst noter at dersom en annonsør ber Sydvest Media SA om å vise en annonse til et spesielt publikum (f. eks. menn i aldersgruppen 18-34 år eller kvinne i aldersgruppen 20 - 30) og du svarer på en slik annonse, kan annonsøren og annonse-serveren komme til å konkludere med at du passer til beskrivelsen av det publikum som de ønsker å nå.

Velg bort Tredjeparts Annonse-servere
Hvis du ønsker å forhindre at tredjeparts annonse-servere sender og leser informasjonskapsler på din datamaskin, må du for tiden besøke hjemmesiden til hvert enkelt annonse-nettverk og be om å bli strøket (hvis de tilbyr denne løsningen).

Sydvest Media SA har for tiden tilknytning til følgende tredjeparts annonse-nettverk

(klikk på hver av dem for å se deres personvern regler eller for å besøke deres hjemmesider):

 

   
 Personvern | Tjenestevilkår | Annonsenettverk
 

Copyright  2000 - 2019 Sydvest Media SA Nygård, NO 5378 KLOKKARVIK Org. nr Norge 986 741 232