Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Kaker >  Saftig krydderkake
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Saftig krydderkake

Her har du en fantastisk saftig og smakfull kake som er lett å lage og flott å ha med seg ut på tur!


av Kristin Børve    Oppdatert 20.02.2012 10:33:51   

Del p� Facebook
annonse
Ingredienser

4 stk egg
300 g rørsukker
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts malt kanel
2 ts vaniljesukker
2 ts revet frisk ingefær
1 knivsodd salt
½ ts malt nellik
½ ts malt kardemomme
½ ts malt allehånde
150 g mykt smør
100 g hakkede valnøttkjerner
2 dl rosiner (bløtlagt i litt rom eller juice)



Glasur

125 gkremost med pepper
2 tsvaniljesukker
1 sssitronsaft

Slik gjør du

1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis, og sikt inn mel og krydder. Varm/smelt smøret til det har samme konsistens som røren og bland det inn i røren. Vend inn valnøtter og bløtlagte rosiner.


2. Hell røren i en godt smurt form og stek den ved 180ºC i ca 30-35 minutter. Sjekk at kaken er ferdig med en liten kniv.


3. Visp sammen alle ingrediensene til glasuren. Avkjøl kaken, og smør glasuren på.

10 porsjoner.

Lykke til.

ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019