Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Slankemat >  Foliebakt hvitfisk og grønnsaker, med dill- og epleremulade
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Foliebakt hvitfisk og grønnsaker, med dill- og epleremulade

Sunn mat,nå ennda sunnere. Til 4 personer.


av Kristin Børve    Oppdatert 01.02.2012 10:48:06   

Del p� Facebook
annonse
700-800 gram fiskefilet uten skinn og ben, torsk eller sei
ca 1 ss olje
Valgfrie grønnsaker, for eksempel 2 gulrøtter, 2 skiver sellerirot , en halv fennikel, litt purre eller løk
1 ½ ts salt
Grovmalt pepper
Sitronsaft
Varm stekeovnen til 200 oC.

Del fiskefiletene opp i serveringsbiter på cirka 5 x 6 cm. Rens og del grønnsakene opp tynne strimler.
Smør fire doble folieark med olje. Fordel fisk og grønnsaker på foliearkene, dryss over salt og pepper, og tilsett litt presset sitron.
Brett/pakk sammen pakkene, og legg dem i et ildfast fat (med skjøten opp), og sett i stekeovn ved 225 grader i 15- 20 min.
Dill- og eple remulade til fisken

2 dl lettrømme, ekstra lettrømme, matyoghurt eller kesam
2 ss sennep eller ravigottesaus
Saft av ½ sitron
Salt, pepper
2 små bunter/potter dill
1-2 faste syrlige epler

Rør sammen rømme, majones og sennep. Smak til med sitron, salt og pepper. Finhakk dill og skjær epler i bittesmå terninger, og rør inn i rømmedressingen


Lykke til.

ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2019