Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Slankemat >  Energibar
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Energibar

Etter trening eller som mellommåltid


av Kristin Børve    Oppdatert 05.06.2012 12:45:45   

Del p� Facebook
annonse
Ingredienser:

1 1/2 dl Cocosa (kaldpresset kokosolje (helsekost)
2 ss honning
100 g smør
2 ½ dl havregryn (gjerne økologiske)
2 dl valnøtter , hakkede
2 dl gresskarkjerner,
2 dl kokosmasse
1½ dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
1 dl rosiner
1 dl aprikoser, hakkede ev tørket tranebær eller blåbær
ev hakket mørk sjokolade, smeltes i kokosoljen

Slik gjør du:

Sunne fettsyrer, fiber, vitaminer og mineraler!

Smelt Cocosa på svak varme til den blir flytende.
Rør inn honning.
Sett tilside.

Smelt smør i en annen kasserolle.
Tilsett havregryn og rør om til havregryn blir gyllne.
Senk temperaturen til det laveste.
Tilsett hakkede valnøtter, gresskarkjerner, kokos, solsikkefrø , sesamfrø, rosiner og aprikoser.
Tilsett smeltet Cocosa og bland godt sammen.

Om ønskelig tilsett mørk hakket sjokolade, ev kun i halvparten av massen.

Massen skal være fast , men blir den litt tørr/smuldrete tilsett litt mer smør eller cocosa for å få den til å henge sammen.

Trekk kasserollen vekk fra platen.

Kle en form med bakepapir eller plastfilm.
Fordel massen jevnt utover.
Legg bakepapir eller plastfilm over og legg på et press, for eksempel poser med mel eller sukker.
Sett kaldt minst 5-6 timer.

Del opp i passende biter og pakk hver og en i plastfilm.
Oppbevar kjølig.


Lykke til.

ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2017