Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Fisk & Skalldyr > Skalldyr >  Pasta med blåskjell
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Pasta med blåskjell

En orginal, men spennende kombinasjon til 4 personer.


av Kristin Børve    Oppdatert 22.03.2012 11:55:45   

Del p� Facebook
annonse
Ingredienser:

1kg blåskjell
1 stk sjalottløk
1 stk grønn chili
1 stk bifftomat
3 ss olivenolje
salt
pepper

400 g tagliatelle

Slik gjør du:

Skrubb blåskjellene og kontroller at alle er tett lukket. Kast åpne skjell. Damp skjellene i tørr kjele under lokk til de åpner seg, ca. 5 minutter. Rist på kokekaret av og til så skjellene blir jevnt dampet. Rens skjellmaten ut av skallene.

Finhakk sjalottløken. Splitt opp chilipepperen og skrap ut frø og skillevegger. Finhakk fruktkjøttet. Flå tomatene, skrap ut frøene og skjær fruktkjøttet i små terninger. Fres løk, chilipepper og tomat i olje i 3-4 minutter, bland inn blåskjellene og smak til med salt og pepper.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken, sil kokevannet fra og server den med blåskjellene. Server eventuelt friskrevet parmesan og brød til.


Lykke til.

ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018