Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Fisk & Skalldyr >  Fisk i tomatsaus
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Fisk i tomatsaus

En fiskerett inspirert av det afrikanske kjøkken til 4 personer.


av Kristin Børve    Oppdatert 29.02.2012 10:11:03   

Del p� Facebook
annonse
Ingredienser:

4 poteter
700 -800; g laksefilet, , skinn og benfri
1 ts salt
2 fedd hvitløk
1/2 potte frisk koriander
1 løk
1 liten aubergine
2 tomater
1 grønn chili uten frø
1 liten squash
1 dl olje
1 boks hakkede tomater
4 ss tomatpure
Saften av 2 lime
5 dl vann ca

Slik gjør du:

Skrell og del poteter i fire.
Del laksestykket i serveringsstykker (trekk ut ben med en pinsett og fjern skinn) og legg på en asjett ,dryss over salt.
Hakk hvitløk og koriander.
Rens og skjær løk i båter.
Skrell aubergine og del i avlange biter.
Del tomater i båter.
Rens og finhakk chili.
Del squash i biter.

Finn fram en stor gryte, hell i olje og varm på middels varm plate, tilsett løk og stek til løken er myk og blank.

Tilsett poteter, tomatboksen og chili og kok på svak varme i ca 1+ min.
Tilsett tomatpure, limesaft, aubergine, squash, koriander og hvitløk.

Legg laksen oppå grønnsakene.
Tilsett vann og la det småkoke under lokk i ca 10 min.

Server med kokt ris.


Lykke til.


ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2018