Bil | Båt | Humor | Musikk | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

 Mat & Drikke
 
Forside > Mat & Drikke > Oppskrifter > Fisk & Skalldyr >  Fiskekaker
 
Mat & Drikke
 - Artikler
 - Drinker
 - Oppskrifter
 - Sprit


Oppskrifter
Desserter
Fisk & Skalldyr
Forretter
Fugl & Fjærkre
Gjærbakst
Grillmat
Kaker
Kjøttretter
Pasta
Pizza
Pølser
Salater
Sauser
Slankemat
Supper

 - Jern
 - Kalium
 - Kalsium
 - Kobber
 - Krom
 - Magnesium
 - Mangan
 - Molybden
 - Selen
 - Sink

 - Betakaroten
 - Bioflavonider
 - Biotin
 - Folsyre
 - Inositol
 - Kolin
 - Vitamin A
 - Vitamin B
 - Vitamin C
 - Vitamin D
 - Vitamin E
 - Vitamin K
 

Webauksjoner.no
Legg inn en auksjon. Gratis og enkelt i bruk


STS Alpereiser
STS Alpereiser arrangerer skireiser til 22 skisteder i Alpene.


Amazon
Her finner du det meste innen film, musikk og bøker til en rimelig pris!


Supersaver
Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 80000 hoteller i hele verden.


Gotogate
Spesialpriser på hotell, leiebil, pakketurer og charter


Seat24
Hos oss kan du supplere flybilletten din med våre billige hoteller og leiebiler. Vi har 80 000 hoteller og velge blant over hele verden


Travelstart
Alla stora konserter hittar du på Travelstart.


Ønsker du å annonsere? Klikk her!

Fiskekaker

Fiskekaker med guacamole, stekt aubergine, squash og paprika Best resultat blir det om alle ingrediensene er iskalde! 4 stk.


av Kristin Børve    Oppdatert 05.02.2013 13:49:39   

Del p� Facebook
annonse
Ingredienser:

400 g hyse/kolje eller seifilet
1 ½; ts salt
1 egg ( kan sløyfes)
1 ss potetmel
1 ½ -2; dl iskald melk pepper
1/4 ts muskat
nøytral olje + smør til steking

Guacamole:

2 modne avocado
saft av 1 lime eller ½ stor sitron
1 stor moden tomat
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
¼- ½ fersk chilipepper eller hermetisk jalapeno
salt
ev litt pepper
1-2 ts god olivenolje

Slik gjør du:

Skjær fisken i biter og kjør i foodprocessor med saltet.
Tilsett potetmel og krydder.
Spe først med eggene og deretter med melk til en jevn farse.
Form farsen i hånden til passe store kaker og stek i nøytral olje tilsatt litt smør.

Guacamole:

Del avocado i to , ta ut steinen og skrap ut fruktkjøttet med en skje.

Tilsett presset saft av lime eller sitron og knus avocadokjøttet med en gaffel.
Del en tomat i to , ta ut innmaten og finhakk tomatkjøttet ( tomaten kan gjerne flås på forhånd).
Tilsett finhakket tomat i avocadomosen sammen med finhakket løk og hvitløk.
Rør godt sammen.
Smakt il med salt, pepper og ev litt god olje.

Dekk godt til og sett kaldt ca 30 min før servering.

Tilbehør:

Brød (rundstykker eller pitabrød halvgrovt eller grovt).
Stek i olje i en stekepanne eller rist i brødrister.
Smør med guacamole.

Skjær squash, aubergine og paprika i skiver og stek i olje.
Smak til med salt , pepper og ev urter.

Lykke til.

ANNONSE
Annonser

Siste oppskrifter
Skolebrød
Muffins
Saftig, krydret sjokoladekake
Grønn ertesuppe
Vaniljeboller
Fiskekaker
Hjortetakk
Rødkål
Hvite kakemenn (og -damer)
Lapper/sveler
Pastasalat med karrikylling
Helstekt kylling med urter og mascarpone
Fransk lammegryte
Det beste brødet du kan bake
Fiskegrateng
Rå salmalaks
Plomme- og yoghurtdessert
Blåbærkake
Rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis
Italiensk hurtigkylling
Bringebær med yoghurt og vanilje
Spekeskinke med potetsalat
Creme brulée med pasjonsfrukt
Jordbæris
Sommersalat med rømmedressing
Smørbrød og wraps
Energibar
Dressinger til grillmat
Grillsaus
Grillet, bakt ørret med eplesaus

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2017